NRGbike

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Animatie
  4. chevron_right
  5. NRGbike
[ultimate_carousel slides_on_desk=”1″]
Website NRGbike
Website NRGbike
Website NRGbike
[/ultimate_carousel]

E-Commerce NRGbike

NRGbike is het loophulpmiddel voor volwassenen. Het merk vroeg Merkmonsters met een voorstel te komen voor een nieuwe E-commerce website. De oude website oogde visueel gedateerd, de usability van de site hield te wensen over, en de functionaliteiten pasten niet meer bij de doelgroep.

star_rate
star_rate

Merkmonsters heeft de nieuwe NRGbike vormgegeven in een nieuwe visuele stijl. De structuur van de website is opgebouwd vanuit de principes van Cialdini. Daarnaast is de website geoptimaliseerd op gebied van snelheid en SEO. De oude SEO waarde van links is behouden door deze te redirecten naar de URL’s van de nieuwe website. Tot slot is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige content.

Een mooi voorbeeld daarvan is de instructievideo, in animatie vorm, die Merkmonsters heeft gemaakt voor NRGbike. Geheel in de eigen visuele stijl van NRGbike. Deze video wordt tevens vertoond bij dealers op locatie en heeft als doel om de doelgroep te ontzorgen. Omdat de doelgroep hoog betrokken is en daardoor behoefte aan productinformatie, is er gebruik gemaakt van een voice-over die de doelgroep hierin voorziet.

De Jong Administratieve Diensten